Villa VL

Deze unieke villa gelegen in een bosrijke omgeving hebben we binnen grondig verbouwd en voorzien van een nieuw ZOUT jasje.
Met een paar constructieve doorbraken hebben we de plattegrond open gebroken en de hoofdfuncties zoals de woonkamer en keuken ruimtelijker gemaakt.

Het ontwerpt kenmerkt zich door 2 lange assen met bijpassende kastenwanden.
In de woonkamer is het de open vakkenkast die verschillende functies heeft. Zo zit de TV en Soundbar er netjes in verwerkt, maar ook de haard en een bloemenkozijn.
Door de vakken in de kasten van formaat te laten wisselen kun je naast wat boeken en andere styling er ook gave kunst in plaatsen. Het wordt zo echt het hart van het huis.
De kleur hebben we in het brons laten spuiten wat weer overeen komt met de kleur van de spots in het plafond en de stalen deuren in huis. Kleine details die het huis een uniforme rustige stijl geeft.
De LED verlichting in de kast zorgt in de avond voor het perfecte aanlichten van de kast. De lange natuursteen plint eronder versterkt het lengte gevoel van de kast en is een mooie knipoog naar de keuken.

In de keuken is de lange kastenwand de ruggengraat van de ruimte en herbergt naast veel kastruimte ook een geïntegreerde deur naar de bijkeuken.
Het lange volume zorgt voor rust en met zijn speciaal gemaakte kleur en afgeronde hoeken echt een hoogstaand stuk interieurbouw.

Deze afgeronde hoeken zijn we ook weer terug in het keukeneiland waar het hoogglans natuursteen echt prachtig afsteekt van het donkere hout.
Met zijn 5,5 meter lengte een waar paradijs voor de thuiskok. Op het einde van het eiland kun je lekker in de ochtend ontbijten met de kids of in de avond borrelen met vrienden.
De lampen boven het keuken eiland zijn van het Canadese merk Bocci en komen door het huis heen op diverse plekken terug, waaronder de trap.
En zoals je kunt zien op de foto’s geen lelijke plafonddoppen! Meer alles mooi ingestuct. Zo zijn ook de speakers netjes mee opgenomen in het verlaagde plafond.

Voor de keuze van het los meubilair, kleden en gordijnen zijn we bij MeijsWonen in Tilburg super geslaagd!
En zijn we daarnaast echt geweldig geholpen door Leonie van MeijsWonen om tot de juiste keuzes te komen voor de kleuren en stoffen.
Het los meubilair moet natuurlijk een duidelijke eenheid vormen met de rest van het ontwerp. In deze villa zorgt het los meubilair en de kunstwerken voor kleur in huis.
De rest heeft een chique en tijdloze uitstraling.

Naast de hoofdfuncties hebben we de rest van het huis ook grondig aangepakt.
Zo hebben de kids een prachtige tuinkamer om zich terug te kunnen trekken, heeft pa een prachtige thuiswerkplek en is er in de zomer een prachtig poolhouse met zwembad !
Kortom een echt paradijs !

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ZOUT voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Telefoon:
+31 (0)13 207 38 88

Foto’s gemaakt door German Bourgeat

Bouwpartners:
Aannemer – Dusee Bouw

Interieurbouwer – Broers Interieurmakers
Natuursteen – Grillo Natuursteen
Stalen deuren – ROK metaaltechniek
Trapleuning – ROK metaaltechniek

Verlichting – Lichtstudio Kwadraat
Houten vloer – Tida Parket
Tegels – St. Pieter
Sanitair – St. Pieter

Los meubilair – MeijsWonen
Raambekleding – MeijsWonen

Sluiten