Over ZOUT

ZOUT Ontwerphuis is een toonaangevend Nederlands Interieur Ontwerphuis, dat bekend staat om het creëren van perfect uitgebalanceerde interieurontwerpen. Ons toegewijde team streeft ernaar om de ideale synergie te vinden tussen functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid, waardoor een authentiek en tijdloos ontwerp ontstaat dat volledig aansluit bij uw visie.

In onze full-service benadering begeleiden we u gedurende elke stap in het proces. Met een oprechte luisterhouding combineren wij uw inbreng met onze creativiteit, kennis en vakmanschap,
om zo tot een perfect eindresultaat te komen.

Ons multidisciplinaire team, bestaande uit ervaren ontwerpers en architecten, zet zich in om op maat gemaakte creaties van het hoogste niveau te leveren. Of het nu gaat om het vormgeven van uw residentiële ruimte of het creëren van een zakelijke omgeving, wij streven ernaar om elke ruimte een unieke identiteit te geven die volledig in lijn is met uw persoonlijkheid en behoeften.

ZOUT Ontwerphuis, opgericht in 2010 door Jeff van Riel in Oisterwijk, zet zich al meer dan een decennium lang in om onderscheidende ontwerp oplossingen te leveren die uw visie tot werkelijkheid laten komen en uw verwachtingen overtreffen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via jeff@zoutontwerpt.nl of +31 (0)13 207 38 88.