Het Team

Dit is team ZOUT!

Jeff van Riel startte in 2010 ZOUT Ontwerphuis en is Head of Design.
Met meer dan 15 jaar ervaring als interieurarchitect, een bouwkundige achtergrond en een echte ondernemersspirit, gaat Jeff weinig uitdagingen uit de weg. Zijn ontwerptalent, passie en betrokkenheid worden door opdrachtgevers vaak als onderscheidend opgemerkt. Hij is recht door zee, een grote autoliefhebber en een echte Bourgondiƫr die goed uit de voeten kan in de keuken!

Nathalie Storimans is Senior Interieurarchitect en sinds 2018 onderdeel van team ZOUT.

De jarenlange ervaring binnen ZOUT maken haar een echte all-rounder binnen diverse projecten. Haar kracht ligt bij het creatieve aspect; ontwerpen zit dan ook in haar DNA verweven. Ze is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie die ze weer toe kan passen binnen projecten. Een leuk weetje is dat Nathalie nagenoeg altijd in het zwart gekleed is. Daarnaast heeft ze een grote zwak voor Weimaraner honden en Belgische koffiekoeken.

Milou Trommelen is Senior Interieurdesigner en sinds 2021 onderdeel van team ZOUT.

Milou is de meest gestructureerde collega van het team. Haar specialiteit zit dan ook met name in het technisch uitwerken van een project met bijbehorende uitvoering. Maar laat je niet misleiden door haar zorgzaamheid en lieve glimlach, want deze dame staat echt haar mannetje op de bouw!

Haar oog voor detail en voorliefde voor interieurs gaat diep en dat zorgt voor passie binnen elk project. Milou is op haar best wanneer ze omringd wordt door paarse bloemen (Sierui) en lekkere chocolade!