Villa V

Welkom bij de virtuele tour van Villa V!
In samenwerking met de bewoners hebben we een passende inrichting van de woning ontworpen die helemaal aansluit bij hun dagelijkse gezinsleven.De samenstelling van materialen zijn in deze woning hard van contrast. Dus veel zwart, wit en grijs en combinatie met zachte bruintonen in de houten vloer en het los meubilair. Verder komen de kleuren van de eetkamerlampen komen ook weer terug in de vide bij de hoofdentree.

De lange kastenwand die in de woonkamer begint verbind vervolgens de keuken en eetkamer met elkaar. Dit zorgt voor een duidelijk structuur maar ook rust. De opslag behoefte voor het gehele gezin kan in deze kastenwand worden weggewerkt. Ook hebben we hier de luchtbehandeling in opgenomen zodat je geen lelijke plafond doppen in het zicht hebt.
Door ook zo min mogelijk deuren toe te passen in de woning blijft de gehele dagelijkse routing open en extra ruimtelijk.
De zwevende stalen trap is een echte eye catcher en in combinatie met de strekgaas panelen erlangs een krachtige industriƫle pijler van het huis.

Foto’s: Studio Bourgeat

Architect: sKin Architects
Tuinarchitect: Knops tuindesign
Aannemer: van Heertum Bouw
Interieurbouw: E3 Interieurbouw
Natuursteen: Grillo Natuursteen
Verlichting: Lichtstudio Kwadraat – Kreon lightning
Los meubilair: Meijswonen
Geluid: B&W

Sluiten