Villa J&J

Welkom bij de virtuele tour van Villa J&J!

In nauwe samenwerking met de bewoners hebben we een passende inrichting van de woning ontworpen die helemaal aansluit bij hun dagelijkse gezinsleven.

De begane grond van deze woning kenmerkt zich met name door de open verbinding tussen woonkamer en keuken.Ook de brede verkeersassen zorgen voor een groot en ruimtelijk huis. De grote glazen puien tussen de hoofdfuncties zorgen voor ruimtelijkheid en interactie tussen de gezinsleden.
Terwijl de afsluitbarheid van de ruimtes juist de rust biedt die een gezin soms vraagt. Je kunt dus in de woonkamer lekker netflixen terwijl andere gezinsleden in de keuken staan te koken met een glaasje wijn bij de haard. In de zomer kan de eetkamer geheel opengeschoven worden door de harmonika puien waardoor het binnen-buiten gevoel geoptimaliseerd wordt en het zicht op het zwembad maakt het echt af wat ons betreft.

De lange zichtas en gang van de woning brengt je naar de hoofdslaapkamer, walk in closet en badkamer. Waarbij de slaapkamer en badkamer open zijn tot in de nok wat het geheel extra ruimtelijk maakt. Ook zorgt deze indeling van het huis dat het levensloopbestendig is.

De gehele bovenverdieping van de woning is voorzien van 4 slaapkamers voor de kids compleet met badkamer en separaat toilet.

Foto’s: Studio Bourgeat

Architect: Vermeer Architecten
Tuinarchitect: Knops tuindesign
Aannemer: Geras Aannemersbedrijf BV
Interieurbouw: Broers Interieurprojecten
Verlichting: Deltalight
Geluid: B&W

Sluiten