Why

Sinds 2010 timmeren we bij ZOUT hard aan de weg.
We zijn de nieuwe lichting Ontwerpers waar het creatieve bloed verder kruipt dan 1 vast specialisme. In de afgelopen jaren maakte we dan ook luxe villa’s, schoenenwinkels, high end kantoorpanden, diverse showrooms en een fancy skybar op de 16de verdieping van een hotel. Ons portfolio is dan ook erg divers inmiddels zoals de website je zal laten zien.

We geloven in TotaalArchitectuur, daarmee bedoelen we dat we niet alleen de binnenzijde maar ook graag de buitenkant van een gebouw mee willen ontwerpen in samenwerking met een architect.
En als het kan ook gelijk mee te denken in een bijpassend tuinplan met een tuinarchitect. We denken dus na over details, van de baksteen tot aan de keukengreep. We zijn er namelijk van overtuigd dat een totaal ontwerp het eindresultaat vele malen beter maakt.1+1=3

Steeds vaker krijgen we te horen dat onze ontwerpen een extra dimensie hebben. Een doordacht warm huiselijk gevoel in combinatie met eigentijds creatief design. Laat dat nou precies onze handtekening zijn.

Kortom heb jij een uniek idee wat je vertaald wilt zien in een creatief ontwerp ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe design statements.

Wij zijn ZOUT en versterken jouw smaak !

Groetjes,
Jeff van Riel

Kennismaken ?
T 013 207 38 88